Japansk Lifting

Japansk Lifting

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning, uden brug af kirurgi og botox.
Ansigtet består af mange små muskler, som vi benytter når vi udtrykker os. Ubevidst spænder vi ansigtsmuskulaturen når vi er anspændte, nervøse, har smerter og er stressede. Disse spændinger ”sætter sig fast” gennem et helt liv og bliver til permanente rynker.
Japansk lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet. Japansk lifting giver helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt. Behandlingen virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning samt dræner ansigtet for væskeophobninger og udglatter ansigtets små hævelser. Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende.
Japansk lifting har desuden en positiv virkning på stress, koncentrationsproblemer, hovedpine, svimmelhed, ansigtslammelser, søvnløshed, hormonelle ubalancer, velvære og afslapning.

Behandling med Japansk lifting er en kombination af:

  • Dybdegående massage, hvor ansigtsmusklerne afspændes
  • Ansigtszoneterapi og akupressur, som stimulerer hele kroppen og øger dit generelle velbefindende og virker meget afstressende
  • Lymfedræning i ansigtet, som fjerner væskeophobninger
  • Dejlige ansigtsmasker, ansigtscremer og hybenkerneolie
  • Hovedbundsmassage, håndmassage og fodmassage

Japansk lifting udføres af terapeuten med hænderne, og der benyttes udelukkende økologiske produkter.

Hvor mange behandlinger skal der til?
Det er individuelt, men efter en enkelt behandling kan der ses en positiv virkning. Skal virkningen være længerevarende, anbefales der 6-8 behandlinger. Det anbefales, at vedligeholde det længerevarende resultat med en behandling ca. hver 6 uge.

Efter behandlingen:
Efter en behandling er det vigtigt, at der drikkes rigeligt med vand, da der frigives affaldsstoffer i forbindelse med behandlingen.
Efter de første behandlinger kan der opstå: træthed, tørst, kulderystelser, søvnforstyrrelser, følelsesmæssige reaktioner