Kontakt

Qizonen’s privatlivspolitik
Qizonen.dk
Fjeldhammervej 15
2610 Rødovre
Tlf: 60535761
CVR nr. 26139678

Dataansvarlig er Helle Løvstrup Jensen zonen@qizonen.dk

Ret og Formål:

Vi bruger dit navn og din mail adresse til at kunne sende dig tilbud om kurser, øvelser og anden relevant information om sundhed og helse.

Typer af data:

Vi gemmer disse typer af data om dig:
+ persondata som navn, fysisk adresse og telefon nummer
+ din mailadresse
+ følsomme data som f.eks. din sygdomshistorie

Vi bruger ovenstående til at give dig den bedst mulige hjælp og rådgivning, samt til administration af dit kundeforhold til os.

Samtykke:

Vi indhenter dit samtykke til opbevaring af ovenstående data. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage, ved at henvende dig til zonen@qizonen.dk

Ret til indsigt af dine data:

Hvis du har købt ydelser hos Qizonen, skal din journal opbevares i 5 år, ifølge bekendtgørelsen om RAB (registreret alternativ behandler)godkendte sundhedspersoners klientjournaler.

Hos Qizonen føres din journal elektronisk, og du kan til enhver tid få en kopi af journalen.
Du har ret til at få indsigt i de data, som vi opbevarer om dig. Ret henvendelse til data ansvarlig Helle Løvstrup Jensen på zonen@qizonen.dk

Sletning af dine data:

Som klient hos Qizonen kan du få rettet, slettet eller blokeret dine personoplysninger, hvis indholdet er urigtigt.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevs listen med et klik, som du finder nederst i alle mails fra os.

Databeskyttelse:

Vi sælger ikke dine oplysninger til tredjepart, vi passer godt på dem.

Som en del af Qizonens drift, opbevarer vi dine oplysninger hos IT og hjemmeside system Word Press, Avast Præmium samt Terapeutbooking, der alle opfylder GDPR kravene pr. 25. maj 2018.

Qizonen foretager indberetning af faktura og behandlingsdata, så du kan få tilskud fra sygeforsikringen “danmark” (til visse ydelser hos Qizonen), samt til private sundhedforsikringer.

I tilfælde af brud på sikkerheden:

Hvis data ansvarlig bliver bekendt med brud på persondata sikkerheden, er denne ansvarlig for, at påbegynde afhjælpning og standse sikkerhedsbruddet, informerer Datatilsynet inden 72 timer samt give besked til de personer, hvis oplysninger er berørt af sikkerhedsbruddet.

Data ansvarlig Helle Løvstrup Jensen, er den eneste i virksomheden Qizonen, der har adgang til ovenstående data. Ved spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til zonen@qizonen.dk