Hvem er jeg?

Mit navn er Helle Løvstrup, jeg er indehaver af klinik Qizonen.

Jeg har i mit erhvervsaktive liv altid beskæftiget mig med mennesker – indenfor pleje- og omsorgs området, og som underviser, konsulent og zoneterapeut.

Efter at jeg selv har gennemgået et alvorligt sygdomsforløb som brystkræft patient, er jeg i den grad blevet opmærksom på, hvor vigtigt det er selv at tage et ansvar – uden selvbebrejdelser. Det er af største vigtighed at booste kroppen med næringsrig kost samt vitaminer og mineraler. Dermed bliver det mentale overskud også større. Desuden har det været en ubeskrivelig lettelse, at blive frigjort fra tidligere traumer, der bevidst og ubevidst hævede mit stress respons i kroppen

Når der opstår ubalancer, smerter og sygdom i vores krop, er det et tegn på, at kroppen ikke er i homøostase = ligevægt. Der er mange faktorer der spiller ind, når årsagen til ubalancer skal kortlægges. Det er ikke nok, kun at se på det enkelte symptom – det er nødvendigt at se på det hele menneske, og de faktorer i deres liv der kan have indflydelse på ubalancerne.

Her er det blandt andet vigtigt at se på:

+ de psykiske faktorer, der har stor indflydelse på vores helbred- ubearbejdede traumer og overbevisninger der er med til at øge kroppens stress respons

+ kost, vitaminer/mineraler, umættede fedtsyrer, mangel tilstande, kroppens egen mikroflora, medicin, stimulanser, forgiftninger

+ motion og velvære og mange andre faktorer

Jeg har haft stor gavn af, at kombinere den konventionelle behandling med alternative metoder for at blive rask. Jeg er nu rask og en hel del erfaringer rigere, hvorfor jeg har valgt at uddanne mig i de metoder der har haft så stor betydning for mig og mit helbred.

Drivkraften i mit arbejde er, at jeg aktivt og i samarbejde med dig, kan hjælpe dig til mere energi, trivsel og velvære. Da både krop, sind og ånd påvirker det enkelte menneskes sundheds- og sygdomstilstand, vil mine behandlings tilbud afspejle, at jeg sammen med dig arbejder på at øge dit energiflow.

Holistisk Kostvejleder  –  Energipsykologi Danmark

EFT/MR Terapeut  –  Energipsykologi Danmark

NADA – akupunktør – NADA-danmark

Energipsykologisk Master Terapeut  –   Energipsykologi Danmark

Børne EFT – Energipsykologi Danmark

Matrix Birth Reimprinting – Sharon King

EFT AVANCERET – Energipsykologi Danmark

EFT/Matrix Reimprinting Practitioner  –  Energipsykologi Danmark

BMA akupunktur  –  Akupunktur Universitetet

Japansk Lifting  –  Dig i Centrum

Førstehjælp/hjertemassage/hjertestarter  –  Dansk Røde Kors

RAB Zoneterapeut – Den Danske Zoneterapeutskole

Psykologi  –  Den Danske Zoneterapeutskole

Kost/ernæring  –  Den Danske Zoneterapeutskole

Erhvervsmassør  – Den Danske Zoneterapeutskole

Sygdomslære  –  Den Danske Zoneterapeutskole

Zoneterapi  –  Den Danske Zoneterapeutskole

Anatomi/fysiologi  –  Den Danske Zoneterapeutskole

RAB, betyder Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger for alternativ behandling – herunder ZCT – ZoneConnection Terapeutforening, som jeg er medlem af.

Som medlem af ZCT skal jeg opfylde bestemte krav til uddannelse og løbende efteruddannelse.

1

2