HEJ

JEG HEDDER HELLE LØVSTRUP. JEG ER INDEHAVER AF QIZONEN

Når du besøger Qizonen, er det mig du møder som din behandler.

Jeg har i mit erhvervsaktive liv altid beskæftiget mig med mennesker. Det har været indenfor pleje- og omsorgsområdet, som underviser og som konsulent.

Jeg har altid haft en stor passion for personlig udvikling. Det giver en større forståelse for egne og andres handlemønstre. En stor nysgerrighed om kroppens funktioner og brugen af naturlige og alternative muligheder, der kan understøtte kroppen i at bevare balancen og øge kroppens naturlige energi flow. Desuden finder jeg stor glæde ved at hjælpe andre mennesker. Det er den primære årsag til, at jeg først uddannede mig til zoneterapeut og senere andre relevante uddannelser.

MIT WAKE-UP CALL!!

I 2014 blev jeg som nyuddannet zoneterapeut selv en del af en kedelige statistik. Jeg fik diagnosen brystcancer, hvilke selvfølgelig var et stort chok. Efter en hurtig udredning blev jeg hurtigt behandlet, hvilket jeg er taknemmelig for. Lægens forklaring på min diagnose var, at jeg havde været uheldig, men at jeg bare kunne fortsætte mit liv som hidtil! Der stod jeg så, med en behandlet, men angstprovokerende diagnose, hurtigt raskmeldt og ud af døren. Hvad var årsagen til, at min krop var kommet så meget i ubalance, at jeg havde fået brystcancer?

Det er aldrig én enkelt årsag der er skyld i smerter, ubalance og sygdom. Kroppen forsøger hele tiden at tilpasse sig for at opnå en indre balance. Den har en vis reguleringskapacitet, og når den overskrides vil der begynde at vise sig symptomer. Overhøres symptomerne i længere tid, kan sygdom opstå. Forskning viser, at faktorer som langvarig fysisk, følelsesmæssig og kemisk stress, har evnen til at påvirke og ændre kroppens indre biokemi. Det bringer kroppen ud af balance og skaber inflammation, som kan være startskuddet til smerter, symptomer og kroniske sygdomme. I et tilbageblik på mit eget liv så jeg, at der i perioder havde været rigeligt langvarig følelsesmæssig og fysisk stress.

“JEG VAR NØDT TIL SELV AT TAGE ET ANSVAR FOR MIN SITUATION OG STÅ OP FOR MIG SELV – HVEM SKULLE ELLERS GØRE DET?”

MIN FORANDRINGSREJSE

MIN FORANDRINGSREJSE

Jeg besluttede derfor, at mit tidligere og nuværende liv skulle ses efter i sømmende. Og der var virkelig plads til forbedring på flere fronter.

Jeg omlagde min kost med udelukkelse af flere fødevare, begyndte at spise vitamin- og mineraltilskud, ændrede motionsvaner og fjernede produkter med hormonforstyrrende kemi.

Jeg kunne hurtigt mærke positive forbedringer i kroppen, men det var ikke helt nok. Jeg manglede det mentale aspekt. Jeg indså, at jeg var nødt til at vende blikket og opmærksomheden indad, men hvordan skulle jeg komme videre ?

MIT MØDE MED EFT/MATRIX REIMPRINTING

Jeg stiftede bekendtskab med en traume- og stress forløsende, og hurtigvirkende metode, EFT/Matrix Reimprinting. Det blev vendepunktet for mig.

Ved hjælp af denne metode, blev det muligt, at blive bevidst om, ubevidste grundlæggende kerneværdier, overbevisninger og oplevelser og trække dem frem i bevidstheden, få dem bearbejdet og få dem ud af mit system.

Det blev en kæmpe følelsesmæssig forløsning og transformation. Der var så mange ting der faldt på plads. Jeg føler mig nu mindst 50 kg lettere. Jeg har for alvor lært at lytte til min krop og tage den alvorligt, når den forsøger, at gøre mig opmærksom på, at der er noget der halter. Jeg har fået en dyb indre ro. Jeg vil gå så langt og sige, at jeg aldrig har haft det bedre. Jeg er fuldstændig sikker på, at min diagnose var et signal fra min krop til mig:

NU er det var på tide at vågne op og ændre kurs i livet.

UDDANNELSER

 • Holistisk Kostvejleder – Energipsykologi Danmark
 • EFTMR Traumeterapeut – Energipsykologi Danmark
 • NADA Akupunktør – NADA Danmark
 • Energipsykologisk Traumeterapeut – Energipsykologi Danmark
 • META-Health Level 1 – Lisbeth Lundgaard
 • Matrix Birth Reimprinting – Matrix Life Purpose – Sharon King
 • Børne EFT – Energipsykologi Danmark
 • EFT Avanceret – Energipsykologi Danmark
 • EFT/MR Practitioner – Energipsykologi Danmark
 • BMA Akupunktør – Akupunktur Universitetet
 • AcuNova Akupunktør – Akupunktur Universitetet
 • Japansk Lifting – Dig i Centrum
 • Førstehjælp/Hjertemassage/Hjertestarter – Dansk Røde Kors
 • RAB Zoneterapeut – Den Danske Zoneterapeut Skole
 • Psykologi – Dan Danske Zoneterapeut Skole
 • Kost/Ernæring – Den Danske Zoneterapeut Skole
 • Erhvervs massør – Den Danske Zoneterapeut Skole
 • Sygdomslære – Den Danske Zoneterapeut Skole
 • Anatomi/Fysiologi – Den Danske Zoneterapeut Skole

Jeg er RAB godkendt, Registreret Alternativ Behandler, hos Danske Terapeuter. De stiller krav til uddannelser og løbende efteruddannelser. www.dansketerapeuter.dk

       

ER DU KLAR

Har du også et ønske om, at komme om bag dine smerter, symptomer og sygdom og se hvad årsagen kan være?

Har du et ønske om at få det bedre og stå ved dig i dit eget lys? Din krop har utrolige selvhelbredende kræfter – men du er nødt til at hjælpe den på vej. Du har så mange muligheder for at få det bedre.

Jeg har gået vejen – det kan du også. Det har du fortjent.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på 60535761 eller zonen@qizonen.dk

KONTAKT MIG HER

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på 60535761 eller  Zonen@qizonen.dk

Kontakt mig her